Ideeënmarkt in het stadhuis

De gemeenteraad houdt een ideeënmarkt in het stadhuis waar inwoners en/of organisaties met hun goede ideeën naartoe kunnen. De ideeënmarkt wordt gehouden op dinsdag 4 april van 19.00 tot 21.00 uur.

Almelo - De ideeënmarkt is voor iedereen die een goed idee heeft voor de stad. "Dit kan en mag van alles zijn. Ook maakt het niet uit of het idee nog in de beginschoenen staat of juist al helemaal is uitgewerkt'', aldus de gemeenteraad.

Tijdens de ideeënmarkt worden de bezoekers ingedeeld bij één van de statafels van de markt in de publiekshal. ''Deze tafel mag je zelf verder inrichten of aankleden om je idee te ondersteunen, maar dit is niet per se nodig. Je kunt je idee ook gewoon tijdens een gesprek uitleggen. De raadsleden komen tijdens de markt op een informele manier bij iedereen langs om alle ideeën te horen. Doordat de hele gemeenteraad aanwezig is, is de markt ook heel geschikt voor mensen die alleen eens willen praten met een raadslid. Ook jullie zijn van harte welkom.''

Aanmelden voor de ideeënmarkt kan tot dinsdag 28 maart via de raadsgriffie, raadsgriffie@almelo.nl. Ook voor vragen is dit het mailadres.