Dames van Zij-Actief in de bloemen.
Dames van Zij-Actief in de bloemen. Foto:

Wijkkamers Avedan

Almelo - De Wijkkamers van Avedan in Windmolenbroek hebben vrije plekken. De Wijkkamers zijn op dinsdag en donderdag in wooncentrum de Karekiet, van 10.00 tot 13.00 uur. Deelnemers kunnen gezellig praten of een activiteit doen waar ze zin in hebben. Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom. Na de ochtend lunchen de deelnemers samen. Meedoen is gratis. (info: r.accardi@avedan.nl).

Bieb op de Windhoek 

Almelo - De Windhoek heeft een 'Bieb op school' gekregen, met zo’n 5000 boeken. "Als school hebben wij het leesonderwijs en leesplezier hoog in het vaandel. Ook kinderen die van huis uit niet naar de bieb gaan, worden nu in de gelegenheid gesteld om boeken te lenen. De boeken mogen ook mee naar huis'', aldus Ine van Mil. Heracles-spits Samuel Armenteros verrichtte de opening.

Huldiging jubilarissen

Bornerbroek - Bij een bijeenkomst van vrouwenvereniging Zij-Actief zijn tien dames gehuldigd. "Er werd geproost op het nieuwe jaar en tien jubilarissen werden in de bloemetjes gezet voor hun lidmaatschap van 65, 60, 40 en 25 jaar. De niet aanwezige dames werden thuis bezocht'', aldus Anny Spoolder. Zij-Actief, vroeger de Boerinnenbond, werd opgericht eind 1930.