Het vorige Repair Café werd goed bezocht..
Het vorige Repair Café werd goed bezocht.. Foto:

Repair Café Hagedoorn

Almelo - Repair Café de Hagedoorn aan de Wilgenstraat is vrijdag 27 januari weer open van 12.30 tot 15.30 uur voor allerhande reparaties. .

Cursus bijenhouden

Almelo - Imkersvereniging ’t Iemenschoer Almelo en omstreken start in februari met de cursus Bijenhouden voor beginners. De cursus bestaat uit vijf theorie- en twaalf praktijklessen, voor de basisbeginselen van het imkeren. De theorie is in het Natuurhus en de praktijk bij Erve Peeze in Bornerbroek. Aanmelden via iemenschoeralmelo@gmail.com, app 06-28994212.

Expo Saskia Koster

Almelo - Saskia Koster exposeert van 27 januari tot en met 12 maart in de KunstTorentjes. "De torentjes zélf spelen de hoofdrol. Koster eigent zich elementen van de binnenruimte van het KunstTorentje toe en zet ze naar haar hand.''

Gezocht: echtparen

Almelo - Het Stedelijk Museum Almelo zoekt echtparen die 55 jaar of langer getrouwd zijn. "Omdat het museum verhalen over vroeger verzamelt en die aan de collectie wil toevoegen. Daarom ontvangen we op 14 januari, Valentijnsdag, graag allerlei oudere echtparen.'' (Info: delisa@stedelijkmuseumalmelo.nl).