'Dit is de kleurplaat van de schoen, met mij op de onderzijde!' - Bultje
'Dit is de kleurplaat van de schoen, met mij op de onderzijde!' - Bultje Foto:

De favoriete tijd van Bultje: Sinterklaas

Voor alle Almelose kinderen heeft Bultje speciaal een actie opgezet om smane Sinterklaas te vieren. Lees hieronder zijn berichtje en doe mee! 

Almelo - "De Sint is weer in het land. Dit vind ik één van de allerleukste tijden van het jaar, omdat ik dan mijn mooie gekleurde schoen kan zetten in het stadion. Ik heb mijn kleurplaat opgehaald in de FanServiceShop van Heracles Almelo en ik heb deze zo mooi mogelijk ingekleurd, want ik wil natuurlijk de prijs winnen! De leukst gekleurde schoen wint namelijk een prijs van Sinterklaas. Misschien krijg ik wel een mandarijn van Ozosnel of een wortel, die vind ik ook zo lekker! Wat denk jij in jouw schoen te krijgen?
Kom jouw kleurplaat ophalen in de FanServiceShop bij het stadion of aan de Grotestraat 118. Je kan jouw schoen naast de mijne zetten van maandag 14 november tot en met woensdag 30 november. Vanaf donderdag 1 december tot en met maandag 5 december kan jij kijken wat Sint en zijn pieten in jouw schoen hebben gestopt. Héél misschien zie je mij dan ook nog wel! Dikke knuffel, Bultje"

Afbeelding