Maak ook kennis met de heerlijke wijnselectie.
Maak ook kennis met de heerlijke wijnselectie. Foto:

Slijterij Gebotteld: werelds genieten!

Slijterij Gebotteld in Boekelo is al jaren een vertrouwd adres voor liefhebbers van bier, wijn en whisky. Het is meer dan een winkel; het is een ontmoetingsplek waar smaakvolle belevenis van deze dranken centraal staat. Zo houden zij geregeld proeverijen en andere activiteiten om het brede assortiment nog beter te laten ervaren.

BOEKELO - Sinds afgelopen jaar zit de winkel op een mooie, centrale plek in Boekelo aan de Beckumerstraat 19. Bij sommigen zal het bedrijf nog bekend zijn onder de oude naam Breukers Dranken. Dankzij de nieuwe locatie komt het brede assortiment nog beter tot zijn recht. 


Sfeer en belevenis staan hierbij centraal; zo werden meerdere proefeilandjes en zithoekjes toegevoegd toegevoegd om op het gemak een selectie te kunnen proeven. Immers, de fijnproever wil graag exact weten wat hij of zij koopt.

Met het aanbreken van de herfst is het weer dé tijd van het jaar voor de bokbieren! Het seizoensbier won de afgelopen jaren weer sterk aan populariteit. Er zijn jaarlijks weer veel nieuwe bieren op de markt waarmee zij u graag kennis laten maken. Slijterij Gebotteld heeft hoe dan ook een bijzonder breed assortiment van onderhand meer dan 150 biersoorten. Van bekende merken tot speciale bottelingen. Er zijn altijd nieuwe aanwinsten in het assortiment, waardoor ieder bezoek aan de winkel weer een ontdekkingsreis op zich is.

Met het oog op de feestdagen staat het wijnassortiment weer volop in de belangstelling. Smaakvol culinair genieten gaat voor velen van ons hand in hand met een bijpassende wijnselectie. Een smaakvolle wijn hoeft echter zeker niet de hoofdprijs te kosten. Er zijn zeker veel mooie wijnen die naast de glimlach bij de afdronk óók een glimlach bij het afrekenen oproepen. Wie uiteraard iets bijzonders zoekt voor zichzelf of als geschenk is eveneens aan het juiste adres; zij adviseren u graag voor een passende wijnkeuze.

Naar goed gebruik heeft Slijterij Gebotteld vanaf deze week weer een jaarlijkse actie met Bodegas Salentein wijnen uit Argentinië. Zij voeren het gehele assortiment van deze topwijnen. Zo zijn diverse soorten wijnen open om te proeven in de winkel. Voor iedere smaak is een passende Bodegas Salentein te vinden. Men kan een box samenstellen met zes gekozen wijnen; dit tegen een actieprijs van 90 voor 75 euro.

Op zondag 13 november houdt men weer een gezellige proeverij waar de najaars- en kerstwijnen centraal staan. Specifiek de juweeltjes uit het assortiment. Bovendien kan men deelnemen aan enkele mini-masterclasses die de nodige verdieping geven aan dit assortiment. Bijvoorbeeld de Bordeaux-masterclass, met 4 á 5 topflessen vanaf 50 euro. Een mooie gelegenheid om dus eens iets spectaculairs te ervaren. Kaarten voor deze proeverij en masterclasses zijn vanaf nu te bestellen via de website.

Nee, ook de whisky liefhebbers vergeten zij uiteraard niet dit najaar. Er zijn het afgelopen jaar weer veel toppers toegevoegd aan het assortiment. Voor zowel de ervaren whisky-connaisseur of iemand die zich graag laat verrassen is het Dramcember pakket samengesteld. In deze bijzondere adventskalender proeft men in 24 dagen evenzoveel whsky's. En als mooie herinnering komt dit pakket compleet met een Perfect Dram-glas. Dit pakket á 90 euro is nu te bestellen, in de laatste week van november worden deze dan geleverd. Leuk om te krijgen en perfect geschikt als een cadeau voor de liefhebber.

Slijterij Gebotteld heeft sinds de zomer een eigen webshop die nog flink gaat groeien qua assortiment de komende tijd. Ideaal voor wie de winkel ontdekt tijdens de komende Military, maar verder niet direct naast de deur woont. Bovendien kunnen bezoekers zich al wat oriënteren op het aanbod voor een bezoek aan de winkel. Neem dus eens een kijkje op www.slijterijgebotteld.nl Gevestigd aan de Beckumerstraat 19 in Boekelo. Geopend dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Pen