Statiegeldactie Plus

Almelo - De winkels van Plus in Almelo houden een statiegeldactie voor de stichting Wees weer kind. Het doel van de stichting is om de opname van patiƫntjes in Nederlandse ziekenhuizen te verlichten. ''Er wordt vaak gedacht dat de kinderafdeling voorzien is van genoeg speelgoed. Dit is helaas in de meeste gevallen niet zo. Met het project Keep A Smile voorzien wij de kinderafdelingen met een speelgoedbox. Onze speelgoedbox wordt gevuld met cadeaus die specifiek door het ziekenhuis zijn aangevraagd'', aldus Plus. Plus heeft ook een cheque van 1500 euro uitgereikt aan stichting Kika, gedoneerd door vrijwilligers van de Beeldbank Almelo. Zij hebben het bedrag ontvangen van Plus Almelo voor het samenstellen van het plaatjesboek Almelo Kats Moooi.




We halen alles uit de kast om van het evenement een groot succes te maken. Bedoeld om de kinderen en het zorgpersoneel in deze moeilijke periode een positieve boost te geven. Waar ze nog heel lang hoop, kracht en speelplezier uit kunnen halen.

Deze week is er een cheque uitgereikt aan de 




 een boek dat gratis aan de klanten van Plus wordt aangeboden en waarbij de klanten de plaatjes bijeen kunnen sparen door het doen van boodschappen.

Inmiddels loopt de actie 4 weken en is een groot succes.

De vrijwilligers zijn 6 maanden onbezoldigd aan het werk geweest om het boek te realiseren.

Zij ontvingen hiervoor een cheque van 1500 euro, te besteden aan een goed doel naar keuze.

De vrijwilligers besloten het volledige bedrag aan Kika te schenken.

Jose Meijers heeft de cheque namens KIKA ontvangen.

De namen van de vrijwilligers zijn

Bert Boers

Dick Smit

Ron Neijman

Bert Klifman

Henry Laarman

Ruud Tegeler

Met vriendelijke groet,

Vincent

WeesWeerKind

Website www.stichtingwwk.nl

Email info@stichtingwwk.nl

Telefoon +316-36280958