Judo Almelo vindt zich 'een gezellige vereniging'.
Judo Almelo vindt zich 'een gezellige vereniging'. Foto:

Vrije Weefsters

Almelo - De Orde van Vrije Weefsters ‘Vinculum Verum’ houdt op donderdag 13 oktober een informatiebijeenkomst voor belangstellenden in het gebouw van de Vrijmetselaars Loge Fraternité aan de Hofstraat 3. Aanvang 20.00 uur. ''De vereniging is een niet hiërarchische organisatie en stelt zich ten doel door inwijding en uitwisseling van gedachten zich samen met andere vrouwen te verdiepen in onderwerpen die de zin van het bestaan raken.'' (info@vinculumverum.org).

Zuurtjes en Zalfjes

Almelo - Eline Zoelman heeft een boek uit over palliatieve kankerzorg op je 34e: Zuurtjes en Zalfjes. ''Dit is een boek over een jonge vrouw die kanker krijgt en in dagboekfragmenten heeft opgeschreven wat ze meemaakt en tegenkomt in het proces van ziek zijn.'' Uitgeverij Boekscout.

Judo Almelo 

Almelo - Judo Almelo heeft plek voor nieuwe judoka's. ''In Almelo aan de Stins 2 kun je op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag of zondag judolessen volgen. De lessen in Wierden worden gegeven op de donderdag bij sporthal ‘t Noordbroek. Ook is er judo voor volwassenen. Voor meer informatie kun je bellen met Marieke Claassen 0622961789 of kijk op de site van Judo Almelo (www.judoalmelo.nl).''