Beddenspeciaalzaak Bos Bedden heeft een tweede vestiging in Nijverdal.
Beddenspeciaalzaak Bos Bedden heeft een tweede vestiging in Nijverdal. Foto:

Bos Bedden in Nijverdal gaat flink opruimen

Beddenspeciaalzaak Bos Bedden, die al sinds 1979 gevestigd zit in Nieuwleusen en sinds kort ook haar tweede vestiging in Nijverdal heeft, gaat haar magazijnen opruimen! Hierdoor zijn er extreem veel (vakantie) voordeeltjes te scoren!

Het is misschien wel de grootste opruiming ooit bij Bos Bedden. Het complete magazijn wordt leeg getrokken en gepresenteerd in de showroom. Matrassen van bekende merken zoals Auping, Pullman en Eastborn zijn hierdoor verkrijgbaar met kortingen tot wel 50 procent. "De maat en souplesse moet u wel aanstaan, maar er is ruime keuze! Daarnaast zijn er ook boxsprings (nieuw en showroommodellen) met een flinke korting'', aldus Bos Bedden.

"Wij willen onze showroom up-to-date hebben als onafhankelijke slaapspecialist. Aangezien er een nieuwe collectie onderweg is, gaan we ruimte maken. En dat doen wij door in drie weken tijd al onze showroommodellen (die vervangen dienen te worden) en het magazijn flink op te ruimen. Hierbij geldt weg = pech. Zeker de moeite waard om te komen kijken! Tot ziens bij Bos Bedden Nijverdal!" 


Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbedden.nl