De Langste Vlooienmarkt van Nederland: op 25 en 26 juni op Vliegveld Twenthe
De Langste Vlooienmarkt van Nederland: op 25 en 26 juni op Vliegveld Twenthe

Langste Vlooienmarkt van Nederland op het vliegveld

Algemeen

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni houdt het team van DonEvents voor de vierde keer jaar de Langste Vlooienmarkt van Nederland  op de voormalige start- en landingsbaan van Vliegveld Twenthe.

Dat betekent maar liefst drie kilometer aan kramen en grondplaatsen vol met 2e hands/curiosa en antiek. De markt is nog groter dan vorig jaar, maar liefst 500 deelnemers zijn deze editie van de partij.

“Door de grootte van de markt komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot’’, aldus DonEvents. “Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils. Je kunt je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. In onze horecahoek kun je genieten van een heerlijke verse kop koffie of een lekkere versnapering. Aan de kleintjes is uiteraard ook gedacht: de draaimolen staat voor hun klaar.’’

De Langste Vlooienmarkt wordt beide dagen gehouden van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Kijk voor deelname en meer informatie op: www.donevents.nl of bel naar 0294-237320.