Miiriam Germs (rechts) nam afscheid.
Miiriam Germs (rechts) nam afscheid. Foto:

Buikdansen de Schöppe

Almelo - In wijkcentrum de Schöppe aan de Clematisstraat gaan de buikdanslessen weer van start! "Het maakt niet uit of je dik of dun bent, jong of oud, iedereen kan meedoen. Buikdansen is een gezonde manier om te bewegen. Verder is het natuurlijk ook een leuke manier om met ander enthousiaste deelnemers in contact te komen'', aldus de Schöppe. Maandags om 19.00 uur. Kosten 15 euro per maand. (06-42301028).

Crea-avond Noaberhoes

Almelo - Woensdag 25 mei is er in het Noaberhoes aan de Gors de mogelijkheid om 'bloemtaartjes' te maken, kleurige bloemstukjes in de vorm van kleine taartjes. Dit onder leiding van bloemist Maureen Broekhuis, van Maureens bloemenboetiek. "We starten met het maken van de bloemstukjes om 19.30 uur en de kosten daarvoor zijn 17,50 euro.'' Een consumptie en alle materialen zijn inbegrepen.

Afscheid Miriam Germs

Almelo - Woensdag 18 mei was het zover. Na veertien jaar nam Miriam Germs afscheid als voorzitter van Stichting de Zonnebloem, afdeling Almelo Stadshart. Ze droeg het stokje (of hamertje in dit geval) over aan Femia Posthumus. "Miriam blijft verbonden met de Almelose afdeling van de Zonnebloem, als vrijwilliger blijft ze getrouw haar gasten bezoeken.''