Jop Wijlacker en Dennis Kolen komen uit de Rotterdamse muziekscene.
Jop Wijlacker en Dennis Kolen komen uit de Rotterdamse muziekscene.

Jop en Dennis in Hof 88

Algemeen

Lennon en McCartney

Almelo - Jop Wijlacker en Dennis Kolenkomen woensdag 8 juni naar Theater Hof 88 met de muzikale voorstelling ‘Lennon & McCartney - The Two of Us’. “Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden. In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’’’, aldus Hof 88. Aanvang 20.15 uur.

Sindsdien zijn zij vrienden en hun muziekpaden kruisen elkaar regelmatig. Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage in Berlijn in 2014, ontdekken ze elkaars voorliefde voor de muziek van Simon& Garfunkel. Twee jaar later is de eerste theatertour een feit.

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop en Dennis niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon & Paul McCartney. De muziek die deze twee jeugdvrienden uit Liverpool met The Beatles en later solo hebben gemaakt, is niet alleen tijdloos maar heeft een stempel gedrukt op een hele generatie.

Kaarten à € 20,00 kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.