Zanglessen bij kinderkoor Jong Vocaal Twente

Almelo - Iedere woensdag van 13.30 tot 14.30 uur kunnen kinderen vanaf 7 jaar in de zaal van de Vrije School aan de Biesterweg zangworkshops volgen bij kinderkoor Jong Vocaal Twente. De kinderen krijgen les van een nieuwe zangdocent en kinderkoordirigent: Marleen Everink.
Marleen verhuisde vorig jaar van Limburg naar Twente. In Limburg was ze tien jaar dirigente van de Limburgse Koorschool en nu is ze in Almelo en omgeving op zoek naar kinderen die het leuk vinden om mooi willen leren zingen. "Dus, vind jij het ook fijn om samen te zingen en daarnaast ook veel plezier te maken? Doe dan met mee met de zangworkshops van Jong Vocaal Twente! Marleen gaat jullie veel nieuwe liedjes leren en daarnaast ga je ook leuke en uitdagende muziekspelletjes doen. In acht woensdagen werken we toe naar een echte presentatie voor jullie ouders op 6 juli. Dan kunnen zij horen wat jullie allemaal geleerd hebben. Pluk de dag, zing een liedje... Al zin? Zet deze data alvast in de agenda: 11 en 18 mei, 1, 8, 15, 22 en 29 juni en 6 juli. De kosten zijn 30 euro. Je mag één keer gratis meedoen'', aldus Jong Vocaal Twente.

De oprichting van Jong Vocaal Twente was een grote wens van het Almeloos Christelijk Mannenkoor en het Almeloos Mannenkoor. Die koren richtten een fonds op met de naam ‘Wij geven onze stem door'. Mail naar: marleen@jongvocaaltwente.nl.