De nieuwe raadsleden willen doorgaan met Grijp je kans!.
De nieuwe raadsleden willen doorgaan met Grijp je kans!.

Wensboom Grijp je kans! verhuisd naar Bornerbroek

Algemeen

Bornerbroek - De wensboom die tijdens de CDA-actie Grijp je kans! vol is gehangen met ideeën en wensen uit verschillende wijken in Almelo, is naar Bornerbroek verhuisd. De esdoorn Acer pseudoplatanus heeft een mooie plek gekregen nabij de woonzorginstelling De Theresiahof.

CDA’ers die tijdens de campagne ook actief waren met Heel Almelo bakt zorgden voor de bewoners voor eigen gebakken lekkers voor bij de koffie. Eugène van Mierlo: “We hebben veel mensen gesproken toen wij afval gingen grijpen met Grijp je kans! in verschillende wijken. Het is echt een goed moment om actief bezig te zijn en tegelijk te horen wat er leeft in onze gemeente.”
De afgelopen jaren was wethouder Van Mierlo veelvuldig in de weer om samen met buurtbewoners afval te grijpen. “En dat gaan wij ook de komende periode voortzetten. Mensen gaven aan dat het over het algemeen fijn wonen is in hun wijk. Dat veel groen in Almelo belangrijk is en dat dit zo moet blijven. Daarnaast vindt men het belangrijk dat activiteiten in het centrum worden georganiseerd. (Verkeers)veiligheid is ook een thema, dat vaak wordt genoemd. Bewoners denken dat meer surveillance kan helpen onveiligheidsgevoelens tegen te gaan. Ook het schoonhouden van de wijken vindt men belangrijk.’’