Dorothee Loorbach treedt op in Hof 88 bij De Nieuwe Liefde. (Foto: Annabel Jeuring)
Dorothee Loorbach treedt op in Hof 88 bij De Nieuwe Liefde. (Foto: Annabel Jeuring)

Dorothee verrast in De Nieuwe Liefde

Algemeen

De Nieuwe Liefde organiseert bijeenkomsten waarbij telkens muziek en zang belangrijk zijn en er verschillende onderwerpen centraal staan. Dat kan maatschappij of levensbeschouwing zijn, maar ook filosofie of ethiek. Zaterdag 16 april staat Dorothee Loorbach met haar voorstelling in Theater Hof 88 die wordt afgesloten met en gezamenlijke maaltijd.

Almelo - Dorothee Loorbach is schrijver, spreker, interviewer, dichter en ondernemer. Alles wat ze doet is echtheid, presence en connectie. Ze is vooral bekend van een TED talk die ze in 2018 deed en meer dan een miljoen keer bekeken is (10 things I learned after losing a lot of money).
Ze ontvangt nog dagelijks mails over haar TED talk uit de hele wereld. In 2020 publiceerde ze haar succesvolle debuut “Blut”. Een boek dat lijkt te gaan over geld, maar gaat over waarde. In 2021 bracht ze haar eerste en zelf geïllustreerde dichtbundel uit: ‘Zachtig’.

De theatervoorstelling ‘ongescript’ is een volledig geïmproviseerde voorstelling. Het is een mix van inspiratie, conversatie, poëzie, spoken en muziek.
De intentie achter ‘ongescript’ is dat het open is in elke betekenis van het woord. Alles en iedereen is welkom. Elk verhaal, elke creatieve uiting, elke leeftijd, elke achtergrond, elk geloof, elke levensvisie en elk talent.

Tijdens de voorstelling wordt Dorothee begeleid door Koen Nijhuis op de handpan en Tom Fischer op piano. Allemaal ongescript en volledig in het moment. Het leuke aan de voorstelling is, is dat jij als bezoeker voor een groot deel bepaalt wat er gebeurt. Je kunt heel actief meedoen en/of in gesprek gaan, maar je mag ook lekker achterover leunen in de stoel en het op je af laten komen.

De voorstelling op zaterdag 16 april is van 18.00 uur tot 19.30 uur en is bij het Theater Hof 88. Vanaf 17.30 uur kun je al lekker binnen komen wandelen en staat er een drankje op je te wachten. Na afloop van de voorstelling kun je gebruik maken van een smakelijke maaltijd. De entree is 7,50 euro, de maaltijd kost 15 euro en de drankjes zijn voor eigen rekening. 

De betaling van de entree voor 'ongescript' van Dorothee Loorbach en de maaltijd kan alleen via PIN. Lijkt jouw die smakelijke maaltijd wel wat? Aanmelden voor de maaltijd kan tot en met 12 april via DeNieuweLiefdeAlmelo@gmail.com. Wanneer je je aanmeldt, vergeet dan niet je naam te vermelden, het aantal personen en eventueel de wens voor een vegetarische maaltijd.