Aastad Adviesgroep staat voor de mensen klaar.
Aastad Adviesgroep staat voor de mensen klaar.

‘Bij Aastad kun je zo binnenlopen’

Algemeen

Bij Aastad Adviesgroep kunnen de klanten nog gewoon binnenlopen en worden ze nog geholpen ook! “Bij ons hoef je geen afspraak te maken’’, zegt Joyce Veerenhuis. “En als klant bij RegioBank Almelo kun je bij ons ook gewoon geld opnemen en storten’’, zegt Barbara de Groot.

Almelo - Aastad Adviesgroep is een onafhankelijk, vernieuwend en zelfstandig financieel adviesbureau. Op het kantoor aan de Vriezenveenseweg 122 werken momenteel tien gecertificeerde adviseurs.
Al sinds 1977 geldt Aastad als dé specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieel advies. “Met oog voor service en betrokkenheid zijn wij onze particuliere en zakelijke klanten optimaal van dienst. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Voor uw bankzaken kunt u daarom ook bij ons terecht’’, zegt Joyce Veerenhuis.

Geld storten, opnemen en overmaken: het kan nog steeds bij Aastad/RegioBank. Joyce: “We kunnen de mensen helpen met overboekingen en we kunnen de pasjes blokkeren als dat nodig is. De meeste banken verwachten dat alles online gaat, maar er is nu eenmaal een groep mensen die graag persoonlijk geholpen wil worden. Bij ons kunnen ze gewoon binnenlopen, de koffie staat klaar en wij helpen ze verder. Ook zonder afspraak.’’

Het persoonlijke contact staat bij Aastad hoog in het vaandel, vindt ook Barbara de Groot. ‘’De ABN in Almelo sluit per 1 mei. Wij willen graag benadrukken dat wij nog gewoon open zijn. En wij kunnen de klanten een totaalpakket aanbieden. Wij ontzorgen de klanten. Ze kunnen van ons verwachten dat we hen alles uit handen nemen, dit in tegenstelling tot alles wat er online gebeurt’’, aldus Barbara de Groot.

Persoonlijke aandacht is het sterke punt van Aastad. Of het nu om een particulier gaat met een auto-, inboedel-, woonhuis-, reis- of aansprakelijkheidsverzekering óf om een zakelijke klant: juist het persoonlijke advies maakt het verschil, vinden Joyce en Barbara. “Onze portefeuille is voornamelijk particulier, maar we hebben zeker ook zakelijke klanten’’, zegt Joyce.

Aastad streeft ernaar de financiële zorgen bij de mensen weg te nemen en de financiële kansen te benutten. “Door wensen en behoeftes centraal te stellen, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. U kunt bij ons altijd binnen lopen voor informatie en een kopje koffie’’, zegt Barbara de Groot. En Joyce Veerenhuis: “Voor persoonlijke aandacht en een goed advies zijn de mensen bij ons op het juiste adres.’’
En wie een afspraak wil maken, is ook welkom.