Afbeelding

FitStap

Algemeen

Door: Kim de Wild,
namens Sportbedrijf Almelo

De zon schijnt, de knoppen komen uit en de terrassen stromen weer vol. Na twee vreemde pandemie-jaren komen we weer tevoorschijn.

Krijg jij ook energie van dit mooie weer? En heb jij zin om wat aan je gezondheid te doen? Dan is ons gloednieuwe project misschien wel wat voor jou.
FitStap is een laagdrempelig beweegprogramma van 12 weken. Dankzij de persoonlijke aanpak is FitStap voor iedereen geschikt.
Aan de hand van de FitStap-app wandel je 2x per week op een eigen gekozen moment. De app biedt allerlei tips en opdrachten die helpen om een gezonde leefstijl aan te leren en vooral ook vol te houden.

‘uiteraard is er alle ruimte voor een gezellig praatje’

Naast deze individuele wandelingen worden er ook wekelijks groepstrainingen in de buitenlucht georganiseerd. Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt samen gewandeld en worden er onderweg oefeningen gedaan.
Ook organiseren we diverse inspiratiesessies over thema’s als voeding en geestelijke gezondheid.
En uiteraard is er na afloop ruimte voor een gezellig praatje en een bakje koffie. De totale kosten bedragen 60 euro per deelnemer.

We werken samen met maar liefst zeven Almelose fysiopraktijken, waardoor we met maar liefst 7 verschillende groepen van start gaan. Er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. 

In de week van 4 april vinden de informatiebijeenkomsten plaats. Daar kun je je inschrijven voor FitStap.
Word jij al enthousiast? Neem dan eens een kijkje op www.wandeleninalmelo.nl voor meer informatie.
Tot volgende maand!

Kim de Wild, Sportbedrijf Almelo

Column In the Sportlight