Wie wil kan zich al aanmelden om deel te nemen aan een nieuwe editie van De Slingerbeurs.
Wie wil kan zich al aanmelden om deel te nemen aan een nieuwe editie van De Slingerbeurs. Foto:

Doe mee en meld aan voor De Slingerbeurs in het ROC

ALMELO - De Slingerbeurs vindt dit jaar plaats op 8 april in het ROC in Almelo.

Met de inzet van het bedrijfsleven helpt De Slinger Almelo maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun projecten en initiatieven. Matches vinden plaats in de vorm van helpende handen, ervaring/deskundigheid en faciliteiten. ''Mooie Almelose bedrijven hebben zich al aangemeld en zijn bereid om te helpen. Zij zullen met hun kosteloze aanbod op De Slingerbeurs aanwezig zijn'', aldus de organisatie.

Deze tiende editie van de Slingerbeurs wordt een feestelijke editie met entertainment, een hapje en een drankje. Burgemeester Arjen Gerritsen opent de beurs.

Gemaakte afspraken op de beurs worden door middel van een formulier door beiden ondertekend, waardoor er daadwerkelijk een uitvoering op afgesproken datum plaatsvindt. Aanmelding voor deelname is verplicht. Neem voor meer informatie contact op met projectleider Juliette Vrijhoeven: juliettevrijhoeven@deslingeralmelo.nl. ''Uiteraard stellen wij de deelnemers ook persoonlijk op de hoogte wanneer de Slingerbeurs vanwege corona verschoven dient te worden.''

Aanmelden voor de Slingerbeurs kan op de website

www.deslingeralmelo.nl