Keuken Kampioen op de Woonboulevard Almelo krijgt een nieuwe showroom. De huidige showroom wordt daarom leegverkocht.
Keuken Kampioen op de Woonboulevard Almelo krijgt een nieuwe showroom. De huidige showroom wordt daarom leegverkocht.

Keuken Kampioen Almelo wordt verbouwd: flinke kortingen

Algemeen

ALMELO - Keuken Kampioen op Woonboulevard Almelo krijgt een nieuwe showroom met de nieuwste trends in de keukenmarkt. Dat betekent ook dat de huidige showroom compleet leeg wordt verkocht.

Dit is een unieke kans om vrij goedkoop aan een prachtig keuken te komen. Ga naar de winkel en vraag naar de voordelen want het is nu of nooit. Daarnaast is de fabriekssaleactie verlengd. Dus, naast showroomleegverkoop krijg je ook nog eens 25 procent korting op een complete Keuken Kampioen Almelo keuken.

Wil je keukeninspiratie opdoen, je vrijblijvend laten adviseren of heb je je droomkeuken al gezien? Het ervaren team in Almelo geeft handige tips en tricks en leid je langs de diverse voorbeeldkeukens Ook brengt Keuken Kampioen Almelo je alvast op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen op keukengebied.

Naast de traditionele kleuren is groen in opmars. De natuurlijke tinten en materialen passen mooi in een urban keukenstijl. Denk bijvoorbeeld aan avocadotinten in combinatie met een betonlook werkblad. Ook kun je je keuken helemaal opfleuren door mooie hangplanten of gekleurde keuken accessoires.

Wist je dat je ook bij een zwarte keuken erg goed kunt mixen en matchen met warme houten accenten? De zwarte keuken kan ook gecombineerd worden met warme messing kranen. Goud en koper zorgen voor een leuk speels effect.
Wat dacht je van een houten keuken met uitsluitend zwarte accenten die terug te vinden zijn in de spoelbak, handgrepen, kraan of een zwart metalen frame onder het werkblad.


Wil jij een vrijblijvende afspraak bij Keuken Kampioen Almelo om de nieuwste trends en scherpe aanbiedingen te bekijken? In de actieperiode kun je een afspraak maken tot 22.00 uur. Een afspraak maak je via door te bellen met 0546-749 991.

-Tekst Juliette Vrijhoeven, marketeer bij Woonboulevard Almelo