Afbeelding

Column Ruud Lubbers: ‘De kop vooruit’

Algemeen

‘Nederland uit wederom een harde lockdown’. Iemand moet dat hebben verzonnen, een ‘harde’ lockdown. Zo bestaat er tegenwoordig ook een ‘milde’ versie van het genoemde.

Mijns inziens is dit niet met elkaar te rijmen. Voor ondernemers bestaat er immers geen milde versie en is een lockdown altijd keihard. Denk is aan de volledige horecabranche en toeleveranciers, en dan heb ik het niet alleen over de ondernemers maar ook over het personeel, winkeliers, die dan wel net weer open zijn maar voor de kerstdagen de drukste tijd van het jaar hebben moeten mislopen. Zo kan ik nog wel even doorgaan...

Het punt is dat er geen milde versie bestaat. Zo wordt het namelijk ook niet door de mensen ervaren. Feit is dat Nederland vanaf vandaag weer verder open is gegaan door de toenemende druk vanuit de publieke opinie. Het is mooi om te zien dat de verwarmde terrassen weer openen, het druk is in de winkelstraten en de lach langzaam terug komt op de gezichten van iedereen.

Ook bij Credion merken wij dat er weer leven in de brouwerij komt. Ondernemers durven weer te investeren en zien ruim voldoende kansen om de ‘coronajaren’ hopelijk nu definitief achter zich te laten. Hopelijk geen lockdowns meer en ‘de kop vooruit’ zoals ze dat zo mooi zeggen.

Wij ondersteunen de ondernemers bij deze investeringen door ze van A tot Z te begeleiden in het gepaard gaande financieringstraject. Hierbij nemen wij ze alles uit handen zodat zij zich kunnen richten op hun onderneming. Doen waar ze goed in zijn zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn: ontzorgen.

Persoonlijk, betrouwbaar en wederzijds respect is waar wij voor staan. Deze kernwaarden lopen als een rode draad door onze dienstverlening. Wij merken dat dit als prettig wordt ervaren. Het warme Twentse gevoel komt bij ons nadrukkelijk tot uiting. Ook zo benieuwd wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

-Ruud Lubbers is financieringsadviseur bij Credion in Almelo