Afbeelding

Doe mee aan nieuwe editie Slingerbeurs

Algemeen

ALMELO - Het is weer mogelijk om aan te melden voor de Slingerbeurs Almelo. De beurs vindt dit jaar plaats op 8 april in het ROC aan de Wierdensestraat.

‘’Heeft uw stichting of vereniging een hulpvraag? In de vorm van een klus die maar niet geklaard wordt, materialen die nu niet voor handen zijn of een ander punt waar u als stichting of vereniging tegen aan loopt: Het Almelose bedrijfsleven wil op De Slingerbeurs Almelo kosteloos helpen’’, aldus een woordvoerder.

Met de inzet van het bedrijfsleven helpt De Slinger Almelo maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun projecten en initiatieven. Matches vinden plaats in de vorm van helpende handen, ervaring/deskundigheid en faciliteiten. ‘’Mooie Almelose bedrijven hebben zich al aangemeld en zijn bereid om te helpen. Zij zullen met hun kosteloze aanbod op De Slingerbeurs aanwezig zijn.’’

Deze tiende editie van de Slingerbeurs wordt een feestelijke editie met entertainment, een hapje en een drankje. Burgemeester Arjen Gerritsen opent de beurs.

Gemaakte afspraken op de beurs worden door middel van een formulier door beiden ondertekend, waardoor er daadwerkelijk een uitvoering op afgesproken datum plaatsvindt.

Aanmelding voor deelname is verplicht. Neem voor meer informatie contact op met projectleider Juliette Vrijhoeven: juliettevrijhoeven@deslingeralmelo.nl.

Aanmelding kan op de website www.deslingeralmelo.nl