Afbeelding
Foto:

Nieuwe Karoq is te bestellen

Škoda verwacht dat in april van dit jaar de nieuwe Karoq bij de dealer in de showroom staat. Wie daar niet op wil wachten kan de nieuwe Karoq al wel bestellen. De prijzen beginnen bij 33.490,- euro.

De nieuwe Škoda Karoq heeft ten opzichte van de eerdere generatie een aantal wijzigingen ondergaan. Het exterieur heeft nu een zeshoekige grille, nieuwe bumpers en een grote achterspoiler. Het interieur van de nieuwe Karoq is voorzien voorzien van LED-sfeerverlichting, de passagiersstoel kan geleverd worden met elektrische bestelling, de achterbank is in drie delen neer te klappen en er wordt voor het interieur gebruik gemaakt van veganistische materialen.
Op het gebied van connectiviteit hoeft men zich geen zorgen te maken. Denieuwe Škoda Karoq heeft infotainmentsystemen van de nieuwste generatie met DAB+ digitale radio en door de ingebouwde eSim is de Karoq altijd online. Verder is er de mogelijkheid tot spraakbesturing, over the air software- en navigatie-updates en smartphones zijn draadloos te verbinden.
Standaard heeft de nieuwe Karoq de nodige assistentiesystemen, zoals Driver Activity Assistant, City Emergency Braking en Front assist met voetgangersbescherming.

De Škoda Karoq wordt in drie Business-uitvoeringen op de markt gebracht. De Business Edition met 1.0 TSI Greentech motor en zesbak is er vanaf 33.490,- euro. Deze heeft onder meer het navigatiesysteem Amundsen met een 8 inch touchscreen en lifetime Mapcare, een elektrisch te openen en te sluiten achterklep met voetsensor, airconditioning en cruise control.
De Business Edition Plus is er vanaf 38.690,- euro voor een uitvoering met DSG-7 automaat. Deze wordt uitsluitend geleverd met een 1.5 TSI ACT Greentech motor. De Business Edition Plus heeft bovenop de uitrusting van de Business Edition onder meer stoelen met verwarming, stuurwiel verwarming, parkeersensoren en een achteruitrijcamera en een luxere afwerking van het interieur.
Ook de Sportline Business is uitsluitend leverbaar met een 1.5 TSI ACT Greentech motor en is er voor een bedrag vanaf 38.990,- euro. Voor dat bedrag krijgt men sportstoelen, 18" PROCYON Aero Black velgen, Full LED Matrix koplampen met Adaptive Frontlight System en automatische Range Control.