Afbeelding
Foto:

Kort
nieuws

Maatregelen door corona

De afgelopen periode is het aantal coronabesmettingen hard gestegen in Nederland. Daarom kondigde het kabinet nieuwe, strengere coronamaatregelen af. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de manier waarop Beter Wonen werkt en haar huurders kan helpen. De coronamaatregelen van Beter Wonen zijn in lijn met de regels van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’.

Op de website van Beter Wonen vindt u de belangrijkste coronamaatregelen:

www.beterwonen.nl/nieuwsarchief/coronamaatregelen-vanaf-6

Inschrijven bij Woonburo Almelo

Beter Wonen verhuurt haar woningen via Woonburo Almelo. Op Woonburo Almelo staan ook de beschikbare woningen van Sint Joseph. Wilt u een woning huren? Dan kunt u zich inschrijven op Woonburo Almelo en het aanbod in de gaten houden. U kunt ook uw woonvoorkeuren aangeven en tipberichten instellen.


Elk jaar kunt u uw inschrijving op Woonburo Almelo verlengen. U ontvangt hierover een herinneringsmail. Let op: deze herinneringsmail is niet van WoningNet. Beter Wonen biedt haar woningen niet aan via WoningNet.

Digitale krant over woonkosten

Elk jaar biedt Beter Wonen haar huurders de woonkostenkrant aan. In deze digitale krant staat wat huurders betalen aan wonen en hoe zij kunnen besparen op woonkosten. 


De woonkostenkrant bevat allerlei nuttige informatie en handige tips om geld over te houden. Ook bevat de krant tips om schulden aan te pakken en om met geldzorgen om te gaan. 

De woonkostenkrant is te vinden op de website van Beter Wonen:

www.beterwonen.nl/nieuwsarchief/woonkostenkrant-gratis-be/index.xml