The new 2021 Opel Astra
The new 2021 Opel Astra Foto:

Spraakbesturing in de nieuwe Opel Astra: Detox to the max

Met het motto 'Detox to the max' geeft Opel aan wat ze willen: zo min mogelijk afleiding en maximaal comfort. Spraakbesturing draagt daar aan bij.

Met de woorden 'Hey Opel' luistert de nieuwe Astra naar de wensen van de bestuurder en inzittenden. Daarmee hoeft er niet meer gezocht te worden naar de juiste knop om een instelling te veranderen, dit voorkomt dus afleiding.
De nieuwe Astra is verder voorzien van de Pure Panel cockpit, die ook al in de Opel Mokka en nieuwe Grandland. Ook de Pure Panel Cockpit sluit aan bij de het motto van Opel. De intuïtieve bediening hiervan zorgt voor minder afleiding. Wanneer de navigatie in het Pure Panel wordt geactiveerd heeft men de beschikking over actuele informatie. Kaarten worden "over the air" geüpdatet en worden files bij het ontstaan al herkend.

Gemak
De nieuwe Opel Astra heeft ook voorzieningen die het de gebruiker nog makkelijker maken. Zo kan het infotainmentsysteem van de Astra de bestuurder herkennen aan zijn smartphone en kunnen opgeslagen individuele voorkeursinstellingen met een aanraking van het widescreen geactiveerd worden.
Via de MyOpel App kan bij de Astra Hybrid het interieur al op de ingestelde temperatuur worden gebracht. Ook is het mogelijk om via de app alvast de bestemming te programmeren in de navigatie of een servicebeurt te plannen.
Ga naar opel.nl voor een 3D-simulatie en beleef de Astra!

www.opel.nl