Sinterklaashuis sluit deuren in Grotestraat

ALMELO - Almelose kinderen kunnen niet meer op bezoek komen in het Sinterklaashuis in het voormalige pand van de Schoenenreus in de Grotestraat. ''De coronacrisis is zo ernstig dat er geen andere oplossing mogelijk is dan tot sluiting over te gaan'', laat Martin Kroeskop, voorzitter van de Werkgroep Sinterklaas van Almelo Events, weten.

Sinterklaas vindt dit ook persoonlijk heel vervelend en langs deze weg doet hij een groet aan alle Almelose kinderen en natuurlijk mogen ze nog wel hun schoen te zetten.

Mantelzorg Café afgelast

ALMELO - Door de coronamaatbesmettingen heeft Mantelzorg Almelo besloten om het Mantelzorg Café op 2 december en 6 januari niet door te laten gaan.
''Mocht u vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon'', zo laat een woordvoerder weten. ''We kunnen dan samen kijken wat we voor u kunnen doen.'

Gebeld kan worden met nummer 0546-536830 (bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur). Het e-mailadres is info@mantelzorgalmelo.nl)

Buikdans mee!

ALMELO - In Almelo gaan de buikdanslessen weer beginnen. ''Het maakt niet uit of je dik of dun bent, jong of oud; iedereen kan meedoen. Buikdansen is een gezonde manier om te bewegen en het is goed voor lichaam en geest'', zo laat men weten.
Het buikdansen vindt plaats op maandagdagavond om 19.00 uur. Zumba begint om om 20.30 uur.
De kosten zijn 15 euro per maand. De eerste les is gratis. Voor opgave en/of meer informatie kan men bellen naar 06-42301028.
Plaats van handeling is wijkcentrum de Schöppe aan de Clematisstraat 2 in Almelo.