Afbeelding
Foto:

Productie van de geheel nieuwe Sportage van Kia is gestart

De eerste exemplaren van de nieuwe Kia Sportage zijn geproduceerd. De Sportage bestaat inmiddels 28 jaar en de vijfde generatie wordt nu gemaakt. Uniek is dat er een speciaal voor Europa ontwikkelde versie is. Kia omschrijft de nieuwe Sportage met "combineert een slank en gespierd exterieurdesign met een hypermodern interieur".

De Kia Sportage is er in drie geƫlektrificeerde versies: mild-hybride, hybride en plug-in hybride. Voor elke versie geldt dat er teruggevallen kan worden op een brandstofmotor. Met de plug-in hybride zijn de dagelijkse ritten, zoals woon-werkverkeer, geheel elektrisch af te leggen.
Verder is de Kia Sportage voorzien van de nodige hightech features en biedt de Sportage onder meer een infotainmentsysteem met een zwevend, gebogen display dat het allernieuwste op het gebied van connectiviteit bevat. Direct voor de bestuurder is het instrumentenpaneel met de nieuwste liquid-crystal display-technologie geplaatst. De graphics ervan zijn haarscherp. Het hightech touchscreen biedt het laatste op het gebied van connectiviteit, functionaliteit en gebruiksgemak voor de bestuurder en bijrijder.
De geheel nieuwe Sportage heeft toegang tot over-the-air software- en kaartupdates. Met de Kia Connect smartphone-app kan de gebruiker op afstand verbinding maken met de Sportage. Zo kunnen eenvoudigagenda's worden gesynchroniseerd en reizen gepland worden met online navigatie. Meer ontdekken? Ga naar www.kia.nl.