Afbeelding
Foto:

Nieuwe uitvoeringen van Yaris Cross: Business en Business Plus

Naast de al bekende uitvoeringen van de Toyota Yaris Cross, zoals de Comfort, de Active, de Dynamic en de Executive, heeft Toyota nu de Business en de Business Plus toegevoegd. Hiermee richt Toyota zijn pijlen op de zakelijk rijder.

De Business en Business Plus hebben net als de andere uitvoeringen van deze compacte SUV de hoge zit en het representatieve en stoere design. Daarnaast zijn ze rijkelijk uitgerust. Standaard is bij de Business-uitvoering de airconditioning, achteruitrijcamera, Apple CarPlay en Android Auto, 16-inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten. Tegen een meerprijs heeft de Toyota Yaris Business ook Toyota Smart Connect Pack met een multimediasysteem met 9-inch touchscreen, zes speakers, realtime navigatie met verkeersmeldingen en handige op afstand bedienbare functies, zoals het ont- en vergrendelen van de portieren.
De Toyota Yaris Cross Business Plus heeft standaard onder meer LED-technologie voor de richtingaanwijzers, mistlampen en koplampen en verder privacy glass en 17-inch lichtmetalen velgen. Het multimediascherm is 9 inch en de Business Plus heeft draadloos Apple CarPlay en Android Auto.
Toyota biedt ook bij de Business-uitvoeringen de keuze uit een 1.5 VVT-i benzine met 125 pk en handgeschakelde 6-bak of de zuinige 1.5 Hybrid met 116 pk en standaard automaat.

Afbeelding
Afbeelding