Afbeelding
Foto:

Lexus maakt de prijzen van de nieuw Lexus NX bekend

De nieuwe Lexus NX staat pas begin volgend jaar bij de dealer, maar de prijzen heeft Lexus al wel bekend gemaakt. Rekening houdend met de BPM-bedragen van 2022 moet voor de Lexus NX een bedrag vanaf 60.390 worden neergeteld.

Voor het eerst is er naast de standaard hybride, de Lexus NX 350h, ook een plug-in hybride: de Lexus NX 450h+. Er komen vanzelfsprekend verschillende uitvoeringen van de nieuw NX op de markt. Naast de basisuitvoering komt er een Comfort Line-, een Executive Line- en een F SPORT Line-uitvoering en vanwege de introductie een Launch Edition.
De Launch Edition is tijdelijk leverbaar en heeft onder meer vierwielaandrijving en lederen stoelbekleding. Daarnaast is deze uitvoering uitgerust met de Lexus Link Pro, het nieuw ontwikkelde multimediasysteem met navigatie en 10 speakers. Naast bediening via een 14 inch scherm is ook stembediening mogelijk. De Launch Edition heeft verder standaard het Head-Up Display.
De Lexus NX 350h heeft een systeemvermogen van 242 pk en is leverbaar met voor- of vierwielaandrijving. De NX 450h+ heeft een viercilinder 2,5-liter benzinemotor, een lithium-ion accu van 18 kWh en meer vermogen. Het gecombineerde vermogen is 309 pk. Zonder gebruik te maken van de benzinemotor kan er 65 kilometer worden afgelegd. Meer informatie over de nieuwe Lexus NX op

www.lexus.nl

Afbeelding