Servus treedt binnenkort op in theater Hof 88 met een vrolijke sinterklaasmusical.
Servus treedt binnenkort op in theater Hof 88 met een vrolijke sinterklaasmusical.

Jaarlijkse sinttraditie muziektheater Servus

Algemeen

ALMELO - Muziektheater Servus treedt op zondag 28 november op met de vrolijke sinterklaasmusical De Speelgoedfabriek. Dat doet Servus in theater Hof 88.

‘’Het is een kindvriendelijk verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten’’, aldus Servus. 

De voorstellingen zijn om 13.00 en 15.00 uur. 

Waar gaat de voorstelling over? Servus: ‘’In de speelgoedfabriek komen de verlanglijstjes binnen per post, maar ook steeds vaker via sociale media. Hoofdpiet en de twee technici uit de fabriek zijn hopeloos ouderwets en vinden dit maar niks. TikTok? Instagram? Wat moeten we daarmee? Maar als alleen de verlanglijstjes per post worden behandeld, krijgen niet alle kinderen cadeautjes. Gaan ze uiteindelijk met hun tijd mee of blijven ze volhouden?’’

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de sinterklaasmusical. Vanwege de coronamaatregelen verzorgen de veertien pieten en de sint drive thru’s voor de bedrijven. De kinderen kunnen dan buiten naar de dansjes en liedjes luisteren.

Kaartjes voor deze voorstelling kosten 7,50 euro. Meer informatie staat op de website www.hof88.nl

Muziektheater Servus bestaat sinds 1985 en telt ruim honderd leden. Meer informatie over Servus staat op de website www.servus-almelo.nl