''Hallo kinderen in Almelo, daar ben ik weer! Ik koop mijn cadeaus onder meer bij de Speelgoedboulevard in Almelo.''
''Hallo kinderen in Almelo, daar ben ik weer! Ik koop mijn cadeaus onder meer bij de Speelgoedboulevard in Almelo.'' Foto:

'Nu gaat het feest pas echt beginnen'

Rommel de bommel, wat een gestommel. Wat is dat voor een lawaai? Het zijn de sint en zijn pieten die met volle jute zakken door de grootste speelgoedwinkel in Twente stuiteren. Benieuwd welke dat is?

ALMELO - Afgelopen zaterdag was het zo ver. Na een veelbesproken jaar vol lockdowns en strenge maatregelen, mocht hij dan toch weer bij ons aankomen. Gezond en wel vanuit het verre Spanje, helemaal over de wilde wateren en ongure zeeën, door tot aan ons kleine Holland. Gelukkig is het stuurwiel van de stoomboot op tijd gerepareerd. De reis had nooit gemaakt kunnen worden met schroeven van chocola natuurlijk.

Wat een vreugde brengen de sint en zijn pieten weer met zich mee. Voor diegene die het gemist hebben: het was oud-Hollands gezellig met vrolijke muziek, veel dans en non-stop grappen en grollen. En natuurlijk niet te vergeten de altijd heerlijke pepernoten en marsepein. Zeg nou zelf, dan worden we toch zelf ook weer even een zorgeloos kind...

Afijn, als je kroost blij is, ben je zelf ook blij.

Nu gaat het feest pas echt beginnen. Miljoenen schoenen zijn al gezet, de lijstjes en wensen zijn geïnd, het vele shoppen kan beginnen.

De sint houdt waarschijnlijk de administratie bij in zijn grote boek. Niks mag er meer misgaan dit jaar. Ondertussen doen de pieten waar zij goed in zijn: lijstjes afwerken, cadeautjes shoppen en prachtig inpakken voor die ene belangrijke pakjesavond. 

'Wat een vreugde brengen sint en zijn pieten met zich mee'

Zelf nog op zoek naar wat verlanglijst-inspiratie? Wat erg populair is dit jaar, is LOL Surprise. Dat zijn kleurrijke speelgoedpoppen voor meisjes van jong en oud. BabyBorn doet het elk jaar erg goed. Jongens vragen massaal naar Nerfguns en Pokémonitems. Trending is ook wel het Lego Super Mario-assortiment, wat erg goed scoort bij jongens en meisjes.

Nou vroeg ik me eigenlijk af: Waar vindt onze goedheiligman al dit speelgoed nou onder één dak, mét een schoorsteen zodat de pieten vertrouwd naar binnen kunnen? Ik vroeg het Sinterklaas zelf. Hij zegt: "Bij de Speelgoedboulevard natuurlijk. Hier kan ik als vervend zakelijk speelgoedshopper buiten openingstijden private shoppen. De cadeautjes worden voor ons ingepakt door interne hulppieten en ik kan ook nog een persoonlijk gedicht laten maken via de december-cadeauservice. Dat is nog eens luxe, dit ontzorgt mijn pieten enorm als je het mij vraagt. En niet te vergeten: Ik kan mijn trouwe schimmel gratis voor de deur parkeren. Nou dag hoor...”

Ik denk dat het Sinterklaasfeest dit jaar verder zorgeloos kan verlopen.

Ben je toch bang dat de sint niet alles van je lijstje zal kopen? Kom dan zelf tijdens winkeluren shoppen bij de Speelgoedboulevard Top1Toys of bekijk de cadeauservice actie online via

www.despeelgoedboulevardalmelo.nl/cadeauservice


Jerney Bennes is marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Top 1 Toys

Jerney Bennes