Afbeelding
Foto:

Ook voor scholen

Naast het muziektheaterspektakel zijn er voorstellingen voor de basisscholen, een educatie- en dialoogprogramma en worden er diverse cultuurprojecten ontwikkeld met inwoners, partners en de vele talenten die Oost-Nederland rijk is.

“Wij, als bijzonder diverse organisatie, zien de waarde van cultuur en het belang van het vertellen van verhalen die een confrontatie aangaan met de werkelijkheid en onze gezamenlijke toekomst. Het is extra mooi om dit unieke project samen met onze partner Heracles Almelo te kunnen ondersteunen. We dragen samen de verantwoordelijkheid voor de plek waar we wonen, werken en leven,“ aldus Hans Kroeze, baas van ADG dienstengroep (hoofdsponsor GelijkSpel en moederbedrijf van Asito en Timing).

De muziek voor het theaterspektakel wordt verzorgd door Stef Bos. Hij zegt: ''Om de tijd en de wereld beter te begrijpen, schoonheid en de lelijkheid, de verbroedering en de achterdocht, de gelijkheid en de ongelijkheid, de mythe en de werkelijkheid…volg je het best de lijn van een leven.''


Kijk voor meer informatie op de website

www.gelijkspel.nu