Almelo geniet
van tophandbal

HandBalschool Twente houdt op zondag 7 november in samenwerking met Nederland U19 een handbal-evenement in de ISPAA in Almelo.

ALMELO - Deze dag is voor zowel talenten van HandBalschool Twente  als voor handballers en trainers, coaches en liefhebbers van deze sport. Het Almelose publiek is de hele dag welkom.

Tijdens deze dag speelt de damesselectie van Nederland onder 19 een belangrijke rol. Hierin spelen ook meisjes die opgeleid zijn door Twentse clubs en HandbalSchool Twente: Pipy Wolfs, Lynn Kuipers, Rianne van Rijnsoever, Lynn Holtman en Lizz Olde Bolhaar.

Van 10.30 tot 12.30 uur is er een training van Nederland onder 19. Van 13.30 tot 15.00 uur vindt een clinic plaats van HST-talenten. Om 16.00 uur is er de wedstrijd Top Team Twente tegen Nederland onder 19. Top Team Twente is een samengesteld team handbalsters van verschillende Twentse verenigingen.

De entree voor de wedstrijd is 4 euro. Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen. De zaal is vanaf 15.00 uur open voor publiek. Zie ook

handbalschooltwente.nl