Afbeelding
Foto:

Kennismaken met de voordelen van de zuinige Swift van Suzuki

De benzineprijzen zijn dit jaar weer fors gestegen. Op 1 oktober lag de gemiddelde adviesprijs voor één liter E10 op 2 euro. De hoge olieprijs maakt autorijden een prijzige aangelegenheid. Maar wie een Suzuki Swift rijdt, voelt hier veel minder van - dit is namelijk volgens het AD/AutoWeek één van de allerzuinigste auto's met benzinemotor op de Nederlandse markt.


De Swift met mild-hybrid 1.2 motor heeft een gemiddeld verbruik van 4,8 liter per 100 kilometer, wat bij de handgeschakelde versie met voorwielaandrijving nog iets beter is met 4,7 liter. Hiermee is het op papier de zuinigste puur benzine auto.


Dat de Swift zuinig is qua verbruik is uiteraard mooi, maar hij heeft kopers ook nog veel meer te bieden. Zo roemen kopers de riante binnenruimte, hoog niveau van comfort en het sportieve rijgedrag. Suzuki staat ook achter de grote betrouwbaarheid van al haar modellen. U krijgt namelijk maar liefst zes jaar garantie bij aanschaf van een nieuwe Suzuki.


De Suzuki Swift is momenteel leverbaar vanaf 279 euro per maand op basis van private lease. Zo bent u zeker van vele zorgeloze kilometers. Wanneer u de Suzuki Swift liever direct koopt, is deze leverbaar vanaf 17.750 euro (1.2 Smart Hybrid Comfort editie).


Vind meer informatie over de Suzuki Swift via de website van Suzuki. Daar is ook de dichtstbijzijnde dealer op te zoeken.

www.suzuki.nl