evenement
evenement Foto:

Wie wordt lid van Panta Rhei?

ALMELO - De Almelose Panta Rhei Loge van de Independent Order of Odd Fellows wil hun ledental uitbreiden en houdt daarom op dinsdagavond 19 oktober van 19.30 tot 21.45 uur een open avond aan de Hofstraat 3 in Almelo (naast de Bleekkerk).

''De ruim tweehonderd jaar oude broederschap is onder meer gebaseerd op de gedachte dat de mens als denkend wezen medeverantwoordelijk is voor wat zich op aarde afspeelt'', zo laat een woordvoerder weten, ''De leden zijn verschillend in cultureel, maatschappelijk, politiek en religieus opzicht maar vinden elkaar binnen de Odd Fellows.''

In Almelo is alleen een mannenloge.

Eerste keer Ready2Race
in Almelo

ALMELO - Ready2Race houdt op zondag 31 oktober een mountainbikewedstrijd voor niet-licentiehouders. De wedstrijd wordt gehouden in samenwerking met wielervereniging AWV De Zwaluwen en vindt plaats op Wielerpark De Sumpel in Almelo.

Na twintig wegwedstrijden voegt Ready2Race een mountainbikewedstrijd toe aan dit eerste seizoen van Ready2Race. Op 31 oktober is de nationale veldrit van Almelo en strijden licentiehouders in allerlei categorieën. De dag wordt afgesloten met twee Ready2Race mountainbikewedstrijden voor niet-licentiehouders vanaf 7 jaar.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van Ready2Race.

Ook de truck van Team Jumbo-Visma Academy is aanwezig in Almelo. In deze truck is het tussen 11.00 en 17.00 uur mogelijk om virtueel een parcours af te leggen op een Tacx-trainer.

Plus steunt de Almeloopers

Vervolg voorpagina

De Almeloopers. ''Hiermee kunnen patiënten nog hun laatste wens in vervulling laten gaan zoals een vakantie of fijne stervensbegeleiding in een hospice'', zo laat een woordvoerder weten. ''Dit alles om hun laatste levensfase nog zo aangenaam mogelijk te maken. Met uw bijdrage draagt u bij aan de levenskwaliteit van de mensen die moeten leven met kanker. Uw gedoneerde statiegeld wordt enorm gewaardeerd en verantwoord uitgegeven door de stichting Almeloopers en de Roparun.''