Afbeelding
Foto:

Heerlijk op vakantie

ALMELO - De Zonnebloem, afdeling Schelfhorst, is op vakantie geweest naar Parc Spelderholt in Beekbergen. In totaal zijn er 27 Zonnebloemgasten meegegaan, grotendeels wonend op de Schelfhorst, aangevuld met enkele gasten uit de stad.

Samen met een team van negen Zonnebloemvrijwilligers werd afgereisd naar hotel Parc Spelderholt in Beekbergen. Dit hotel wordt gerund, met inzet van jonge mensen met een beperking.

''Voor de Zonnebloemgasten, vaak met een fysieke beperking, is een vakantie zoals deze zoveel meer dan even een paar daagjes op pad. Het is dan ook een voorrecht om als vrijwilliger een bijdrage te mogen leveren, hoe bescheiden ook, aan het levensgeluk van onze gasten'', aldus De Zonnebloem.

Tijdens de avondprogramma's traden naast de landelijk bekende zangers Dick van Altena en Marcel Smulders ook het Shantykoor de Oostvaarders op. Ruim veertigmannen kwamen daarvoor speciaal naar Beekbergen om na anderhalf jaar weer publiekelijk op te treden. ''Het werd een topavond voor zowel de gasten als het koor.''