Jeugdleden van Amycus hebben de opdracht gekregen een foto te maken die in de krant mag. Bij deze!
Jeugdleden van Amycus hebben de opdracht gekregen een foto te maken die in de krant mag. Bij deze! Foto:

Flinke uitdaging voor de jeugd van Amycus

ALMELO - De Koninklijke Nederlandse Roei Bond heeft de Crazy 22 bedacht. Het doel van de Crazy 22 is om een kickstart te geven aan het nieuwe seizoen en te gaan strijden tegen andere verenigingen. Crazy 22 staat voor 22 opdrachten verdeeld over drie verschillende categorieën. Amycus uit Almelo is ook van de partij.

Het doel is om alle opdrachten uit te voeren in de maand september en het bewijsmateriaal in de vorm van een foto of video te delen op Instagram van de vereniging, met de hashtag #KNRBCRAZY22. De KNRB volgt deze hashtag en beoordeelt de uitvoering aan de hand van de posts. Lukt het de jeugdleden om zoveel mogelijk punten voor Amycus binnen te slepen? Dan maken ze kans op een van de tien prijzen.

Jeugdcommissaris Ingrid Postel: ''Het is een prachtige uitdaging voor onze nieuwe, enthousiaste jeugdleden die elkaar op deze manier op een heel andere manier leren kennen. Een van de opdrachten is een stoepkrijttekening maken ergens midden in de stad van een roeiboot of het logo van de vereniging. Ze waren al bang dat de politie dit niet goed zou vinden en kwamen direct op het idee om het dan ook meteen maar weer schoon te maken, haha.''

Een andere opdracht is om een groepsfoto te maken van de jeugdleden en er vervolgens voor te zorgen dat deze in de krant komt.

Ingrid: ''Het is voor onze vereniging een geweldige kans om er een hechte groep van te maken.''