ONE Twente is hét netwerkplatform voor zp'ers in Twente. Binnenkort wordt het online magazine ZP Twente Magazine gelanceerd. Foto: Henk van der Mey - Meydesgin Photography
ONE Twente is hét netwerkplatform voor zp'ers in Twente. Binnenkort wordt het online magazine ZP Twente Magazine gelanceerd. Foto: Henk van der Mey - Meydesgin Photography Foto:

ONE Twente weer bij elkaar en
lanceert ZP Twente Magazine

Na talloze Zoomsessies komen de leden van ONE Twente, hét netwerk voor zp'ers in Twente, eindelijk weer bij elkaar. Dat is op zich al reden genoeg voor een feestje, maar de lancering van het ZP Twente Magazine maakt de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen helemaal bijzonder.

ALMELO - ''Daarom trappen we op donderdag 23 september af met een extra lange en feestelijke bijeenkomst, inclusief activiteit en barbecue'', aldus voorzitter Sandra Dwars. Speciale gasten zijn Frank Alfrink (voorzitter ZZP Nederland) en Pascal Franken (ondernemersadviseur ROZ).


ONE Twente zet zich in voor zelfstandig professionals in de regio Twente. Iedere zp’er die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is welkom. De zelfstandig professionals van ONE Twente zijn volgens Sandra enorm getalenteerde mensen met passie voor hun vak. ''Het zijn vakmensen met uiteenlopende beroepen die lid zijn van ONE Twente. Het is de diversiteit in ondernemerschap wat ons bindt. We delen onze kennis en bundelen onze krachten waar mogelijk.''

Om dit (nog) beter uit te dragen naar de buitenwereld is ONE Twente in het voorjaar van 2020 begonnen aan de voorbereidingen van een online magazine, dit met financiële steun van de provincie Overijssel. Sandra: ''Na een jaar hard werken mag het resultaat er zijn. Het ZP Twente Magazine is een prachtig en informatief online magazine geworden waarin onze zelfstandig professionals zichzelf presenteren.''

Met het ZP Twente Magazine maken de leden van ONE Twente zich volgens Sandra nog beter zichtbaar, zoeken ze de verbinding met het bedrijfsleven en verstevigen ze de reeds bestaande band met bedrijven in de regio Twente.

'ZP Twente Magazine is prachtig en informatief'

ONE Twente komt op 23 september vanaf 16.30 uur bijeen bij Golfbaan Spielehof in Boekelo. Er is onder meer een golfclinic en een (golf)activiteit. Tussen 18.30 en 19.00 uur is de ontvangst voor leden die niet bij de golfactiviteit kunnen zijn, niet-leden en andere genodigden.

Om 19.00 uur begint het avondprogramma met de officiële lancering van het ZP Twente Magazine. Van 19.30 tot 22.30 uur is het tijd voor het informele deel. ''We gaan gezellig barbecueën en natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken'', aldus Sandra.

Voor leden is de bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen 25 euro. Deze 25 euro wordt verrekend bij aanmelding als lid.

Afbeelding