Volg een cursus EHBO in Almelo

ALMELO - De afdeling Almelo van de EHBO houdt binnenkort twee cursussen. De eerste is een cursus EHBO voor beginners. Deze is inclusief reanimatie en AED. De vijf lessen zijn van 9.00 tot 16.00 uur op de zaterdagen 2, 9, 16, 23 en 30 oktober. De laatste dag is een examendag. De kosten bedragen 250 euro. Dat is cursusboek, lidmaatschap en diploma. Zie pagina?


Volg een cursus EHBO

Vervolg voorpagina

De tweede is een cursus reanimatie en AED. Het gaat één avond op 8 september van 19.00 tot 22.00 uur. Hiervoor bedragen de kosten 42,50 euro. Dat is inclusief certificaat.

Cursisten kunnen volgens de EHBO in het kader van het preventieprogramma de cursuskosten geheel of gedeeltelijk terugvorderen van de zorgverzekeraar.


Interesse? Neem contact op via cursus@ehboalmelo.nl of kijk op website

www.ehboalmelo.nl

Expositie Artdesch in Stadskerk De Bleek, Hofstraat 1, Almelo

Vervolg voorpagina


''De locatie is kleinschalig en de sfeer is gemoedelijk'', aldus een woordvoerder.

De nadruk ligt op het maken van kunst en kunstzinnige producten. ''Heel verschillende technieken leveren eigentijdse, kunstzinnige producten op. In die werkplaats werken 27 deelnemers. Van dertien deelnemers is werk te zien in De Bleek. In de kerkzaal, maar bij mooi weer buiten, krijgt u koffie of thee aangeboden. In de achterzalen hangt de veelzijdige, afwisselende expositie.''

Artdesch houdt regelmatig exposities om werkstukken onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Zij zijn gevestigd aan Leemhorst 14 in Almelo. Op deze locatie zijn ook een cadeauwinkel en een kunstuitleen gevestigd.