Voorbeeld installatie Mark Swysen. Foto: Via Tulp PR
Voorbeeld installatie Mark Swysen. Foto: Via Tulp PR Foto: Via Tulp PR

Balans nieuwe expo in Kunsthal Hof 88 Almelo

ALMELO - Balans is een onderwerp dat terugkomt in de werken van de exposerende kunstenaars. Hoe vind je evenwicht in een wereld om ons heen die snel verandert? Hoe ga je om met menselijke dilemma's? Hoe ziet de wereld van morgen eruit?


Vanaf zondag 5 september tot en met 31 oktober '21 zijn de kunstwerken van Mark Swysen, Danielle Spoelman en Elma Greven te bewonderen. De organisatie is er in dit bijzondere jaar weer in geslaagd toonaangevende kunstwerken van beginnende tot gerenommeerde kunstenaars naar Kunsthal Hof 88 te halen. Zoals de internationaal erkende Vlaamse kunstenaar Mark Swysen. Hij exposeert op grote internationale tentoonstellingen en is een veelgevraagd kunstenaar. Een van zijn werken is ook in het Kunst-torentje te bewonderen.

Mark Swysen (Hasselt, 1965)

Mark Swysens werk is een reflectie van het menselijk gedrag. Hij laat met zijn werk, veelal grote installaties met veel toepassingen, de bezoeker zelf op zoek gaan naar zijn of haar waarheid. Als bioloog en kunstenaar heeft hij een bijzondere kijk op de wereld om ons heen, een wereld die in verhouding moet zijn, anders stort deze in.

Danielle Spoelman (Enschede, 1969)

In haar werk gaat Danielle Spoelman op zoek naar de balans in menselijke thema's. Hoe leef je je leven? Veelal getekende kunstwerken laten menselijke dilemma's zien. "Kan ik met tekenen dieper doordringen in het onbewuste en daar iets van blootleggen?”, is wat de kunstenaar zich afvraagt en wil laten zien in haar kunst.

Elma Greven (Doetinchem, 1998)

De jonge kunstenaar Elma Greven werkt vanuit haar verlangen naar complete balans, waarin ze niet wordt belemmerd door ingekaderde muren en ruimten. Haar werk is digitaal en grafisch, met architectonische invloeden. Naast haar werk als kunstenaar studeert zij bouwkunde. 


De openingstijden zijn elke middag van 13.30 tot 17.00 uur. Maandag is de Kunsthal gesloten. De toegang is gratis.



Kijk voor informatie op

www.kunsthalfhof88.nl



Afbeelding