Nomineer nu de beste vrijwilliger

Almelovoorelkaar wil vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje zetten. Hiermee laat Almelovoorelkaar aan de vele vrijwilligers in de gemeente Almelo weten dat hun inzet onmisbaar is gewaardeerd wordt.

Almelo - Almelovoorelkaar sluit aan bij de Overijsselse Vrijwilligersprijs ‘On tour'. De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

In elke deelnemende gemeente worden drie vrijwilligers of organisaties gekozen die een prijs uitgereikt krijgen. Vanaf nu kan iedereen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen de drie winnaars. De winnaars krijgen tussen 15 oktober en 15 november bezoek van een provinciaal statenlid die de prijs komt overhandigen.

Meld vòòr 13 september een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aan die een prijs verdient.
Zie pagina 2


De beste vrijwilliger

Vervolg voorpagina

 ''Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt of iemand die tijdens de coronacrisis veel voor anderen heeft betekend of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil maakt. In een korte motivatie kan aangegeven worden waarom juist hij of zij deze prijs moet winnen.''


Meer informatie en het formulier om mensen aan te melden is te vinden via

www.avedan.nl/vrijwilligersprijs2021