Eindelijk mochten De Schellevissen weer optreden. Dat deed het koor bij zorgcentrum De Hofkamp.
Eindelijk mochten De Schellevissen weer optreden. Dat deed het koor bij zorgcentrum De Hofkamp. Foto:

De Hofkamp geniet volop van show De Schellevissen

Bewoners van De Hofkamp hebben onlangs het eenjarig bestaan van het zorgcentrum gevierd met een show van De Schellevissen.

Almelo - De Hofkamp is verbouwd en de bewoners wonen daar nu al weer een jaar in hun appartementen met balkon of terras. De opening een jaar geleden kon niet uitgebreid gevierd worden vanwege corona. Nu er weer enige versoepelingen zijn, wilde men het deze keer wel graag vieren en hebben ze het vissersvrouwenkoor De Schellevissen gevraagd of ze hun liedjes ten gehore wilden brengen ter ere van dit eenjarig bestaan. Dit is het eerste optreden van het koor na de lockdown.
Op voorhand hadden de bewoners al tranen in hun ogen en waren zichtbaar verrast toen ze hoorden dat er een optreden kwam van De Schellevissen. ''Er kan en mag weer meegezongen en gedanst worden, het gevoel van weer een beetje normaal is duidelijk aanwezig'', aldus een woordvoerder.

In de binnentuin van het zorgcentrum werd dit alles gerealiseerd, nog wel op anderhalve meter afstand van elkaar maar wel in vol ornaat met 28 vrouwen, zes comboleden en dirigent Andrea Klooster.

Eenjarig bestaan met optreden flink gevierd

De leden van De Schellevissen blijven niet stil staan tijdens hun show.
Muziek