Slapen moet in een tent net zo lekker als thuis. Dat kan met de tips van Beter Bed op de Woonboulevard Almelo.
Slapen moet in een tent net zo lekker als thuis. Dat kan met de tips van Beter Bed op de Woonboulevard Almelo.

Beter Bed Almelo: de beste kampeerslaaptips

Algemeen

ALMELO - Goed slapen op de camping is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je op vakantie slecht slaapt, kan dat je vakantiepret behoorlijk onderdrukken. Met deze handige slaaptips van Beter Bed op de Woonboulevard Almelo slaap je op de camping net zo lekker als thuis.

Een goed kussen mee op vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Enig idee wat de gemiddelde Nederlander op deze vraag antwoordt? Natuurlijk scoren de tandenborstel, het paspoort, het zakmes en de hagelslag hoog. Zelfs de waslijnen, kaasschaven en onmisbare koffiecreamers ontbreken niet in menig reistas of koffer. Maar wist je dat een steeds groter deel van de mensen een goed hoofdkussen meeneemt op vakantie? En dat snappen ze van Beter Bed Almelo natuurlijk heel goed. Dus bezuinig daar niet op en trakteer jezelf op een heerlijk kussen welke naar je hoofd vormt en zorgt voor een heerlijke ondersteuning, waar je slaapplek dan ook mag zijn. Beter Bed Almelo laat je de diverse mogelijkheden zien. Want niets is zo naar als een plakkerig dun kussentje in je tent.

Vacuüm verpakken

Als alle lucht uit je kussen geperst is, heeft het nog maar een fractie van de oorspronkelijke grootte en past je kussen zonder enige moeite in elke tas of koffer. Producten als de Balbo smart bag maken het je gemakkelijk. Deze plastic zak maak je met een schuifje vacuüm, zodat je kussen slinkt tot acceptabele proporties.Schaduw is je vriend

Op vakantie zit je natuurlijk graag in de zon, maar om lekker uit te slapen is een fijne schaduwplek heilig. Dus zoek een heerlijk schaduwplekje voor je tent of caravan, dan brand je niet je bed uit.Lakenzak

Wat ook helpt is om niet in een slaapzak te slapen, maar in een lakenzak. Een lakenzak alleen is vaak in de warme nachten al voldoende. Heb je die niet? Dan is een hoeslaken ook een perfecte oplossing. Vaak zijn er diverse leuke afgeprijsde modelletjes te koop in onze store op Woonboulevard Almelo.

Topmatras

Heb je een vaste staplek op een leuke camping? Waarom dan niet investeren in een heerlijke slaapplek. Je (sta)carvan- bed kan met een topmatras al zorgen voor veel meer slaapcomfort. Laat je bij Beter Bed Almelo adviseren naar de diverse mogelijkheden.


Drink voldoende

Zorg dat je voldoende drinkt. En hoe gezellig het ook is op de camping met een glaasje alcohol, maar in deze context bedoelen we toch écht gewoon water.


Ventilator

Lekker hoor, bij het slapen. Geeft wel wat geluid, maar het went. Muggen houden daarbij ook niet van die wind. Dus win-win.

Warme douche

Ga voordat je gaat slapen onder een warme douche staan. Je bloedvaten aan de oppervlakte gaan dan open, hierdoor kun je snel je warmte kwijt. Dan slaap je daarna als een roosje.

Alle informatie over de Woonboulevard Almelo vind je op www.woonboulevardalmelo.nl/winkelaanbod

Tekst: Juliette Vrijhoeven. Juliette is marketeer bij de Woonboulevard Almelo.