Kom op zaterdag 14 en zondag 15 augustus naar Vliegveld Twenthe voor een bezoek aan de Langste Vlooienmarkt van Nederland.
Kom op zaterdag 14 en zondag 15 augustus naar Vliegveld Twenthe voor een bezoek aan de Langste Vlooienmarkt van Nederland. Foto:

Liefst 3 kilometer vlooienmarkt

TWENTE - De Langste Vlooienmarkt van Nederland staat op zaterdag 14 en zondag 15 augustus op de start- en landingsbaan van Vliegveld Twenthe.

Er is drie kilometer aan kramen met grondplaatsen die vol staan met tweedehands curiosa en antiek. In totaal zijn er vijfhonderd deelnemers actief.

De markt is dit jaar anders dan de vorige edities. Zo zijn er dit jaar twee dagen en zijn er diverse maatregelen getroffen in verband met coronamaatregelen. 

''Door de grootte van de markt komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot'', zo laat een woordvoerder van organisator DonEvents weten. ''Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor ieder wat wils. Je kunt je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. In onze horecahoek kunt u genieten van een heerlijke verse kop koffie of een lekkere versnapering.''

De vlooienmarkt op zaterdag 14 en zondag 15 juli duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

Ook deelnemen of de Langste Vlooienmarkt van Nederland op Vliegveld Twenthe bezoeken? Bel met 0294-237320 of kijk op de website

www.donevents.nl

schrijfblok pen