Zwemmen, zon in zwoele zomer

Het is bij Het Sportpark Almelo tot en met zondag 22 augustus zomervakantie. Het buitenbad is elke dag geopend voor recreatief zwemmen en de banenzwemmers kunnen zowel in het binnen- als het buitenbad aan de slag.

Almelo - Deze zomer kunnen bezoekers elke dag van 10.00 tot 17.30 uur in het buitenbad komen zwemmen. Vooraf inschrijven én betalen is nog wel verplicht via www.sportbedrijfalmelo.nl. Elke dag kan Het Sportpark duizend bezoekers ontvangen. ''Dus er is plek voor iedereen'', zo laat een woordvoerder weten.

Banenzwemmen is in de zomervakantie volop mogelijk. Hiervoor is vooraf inschrijven niet nodig. Op weekdagen tussen 7.00 en 10.00 uur zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in het binnenbad als het buitenbad. Op zaterdag en zondag is alleen het buitenbad van 9.00 tot 10.00 uur geopend voor banenzwemmen.



Maak gebruik van het zomerticket voor 3,50 euro per persoon. Zomertickets zijn te koop via de webshop op www.sportbedrijfalmelo.nl. Voor banenzwemmen zijn de tickets tevens te verkrijgen via de ticketautomaat in de hal.