Na de vakantie houdt de EHBO Almelo diverse cursussen.
Na de vakantie houdt de EHBO Almelo diverse cursussen.

EHBO Almelo: na vakantie cursussen

Almelo - De eerste is een cursus EHBO voor beginners (inclusief reanimatie en AED). Die begint op 2 oktober.
Er zijn vijf lessen op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur: 2, 9, 16, 23 en 30 oktober. De laatste dag is een examendag. De kosten bedragen 250 euro. Dat is inclusief cursusboek, lidmaatschap lopende jaar en diploma.
De tweede is een cursus Reanimatie en AED. Die is op 8 september van 19.00 tot 23.00 uur. De kosten zijn 42,50 euro. Dat is inclusief certificaat.
Cursisten kunnen in het kader van het preventieprogramma de cursuskosten geheel of gedeeltelijk terugvorderen van de zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor altijd de zorgpolis of bezoek de site van de zorgverzekeraar.Interesse of nieuwsgierig ? Neem contact op met M.Fietje via cursus@ehboalmelo.nl.
De Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp bij Ongelukken is de grootste EHBO-vereniging van Nederland. ''Leden van de EHBO Almelo komen uit Almelo en omgeving en zijn goed opgeleid en ervaren'', zo valt te lezen. ''Enkelen zijn zeer actief als evenementenverzorger om EHBO te verlenen bij vele evenementen in en om Almelo. Regelmatig komt u onze vrijwilligers tegen, gekleed in hun blauwe-gele trui, ergens in Almelo of omgeving. Houdt u een evenement? Kijk dan op de website voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.''

Kijk voor meer informatie op


www.ehboalmelo.nl