Afbeelding
Foto:

Volop zomerpret met scoot-mobiel van Mango Almelo!

ALMELO - De zomer is in aantocht! Dankzij mooi weer én de versoepelde coronamaatregelen is er weer volop gelegenheid om eropuit te trekken de komende tijd. Wanneer u hierbij wat ondersteuning kunt gebruiken, helpt Mango Almelo u graag om mobiel te blijven.

We trekken er allemaal graag opuit deze zomer; voor bijvoorbeeld een mooie tocht door de natuur of juist een bezoek aan theater, museum of andere leuke attracties. Een scootmobiel of rollator kan dan handig zijn om wat ondersteuning te bieden zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. Mango brengt leuke dingen dichterbij deze zomer!


Ruime voorraad
Mango Almelo is al ruim tien jaar een vertrouwd adres voor scootmobielen, rollators en andere hulpmiddelen om uw mobiliteit te vergroten. Al vijf jaar zijn zij gevestigd aan de Einsteinstraat 8a in Almelo, waar u van harte welkom bent voor een goed advies. Er zijn recent veel nieuwe scootmobielen toegevoegd aan het assortiment. Voor iedereen is wel een passend model te vinden; zoals de lichte, opvouwbare scootmobiel die handig mee te nemen is in de auto. Of juist de comfortabele duo-scootmobiel, waarmee u samen de omgeving kunt verkennen. Mango Almelo heeft ook diverse scootmobielroutes die u gratis af kunt halen in de winkel, opgezet door dé Twentse routemaker, Martin Beumer.


Extra aantrekkelijk
Mango Almelo heeft momenteel ook een leuke actie. Wanneer u een scootmobiel aanschaft vanaf 999 euro ontvangt u een gratis handige accessoire én een gratis onderhoudscontract. Mango draagt zelf zorg voor onderhoud en reparatie van scootmobielen, waardoor u altijd mobiel blijft.


Kom langs
U bent van harte welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. U kunt dan uitgebreid kennis maken met het brede assortiment én gelijk passend advies krijgen. U kunt ook een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aanvragen. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.