Afbeelding
Foto:

Beware of the Beast: Peugeot 508 PSE te zien bij Broekhuis

HENGELO – Een auto waar het hart sneller van gaat kloppen. Een getemde leeuw; die wacht op de juiste bestuurder. Peugeot introduceerde dit jaar de nieuwe Peugeot 508 PSE – de krachtigste en snelste productieauto ooit van het merk. Wie graag kennis wil maken met dit beest van een auto kan komende dinsdag een kijkje nemen bij Broekhuis Peugeot in Hengelo.

Met de 'Beware of the Beast' tour toont Peugeot dit nieuwste model bij dealers door heel Nederland. Uiteraard mag autobedrijf Broekhuis als dé Peugeot dealer in onze regio niet ontbreken. Zij laten u graag kennismaken met de stoere en elegante coupé.


Sportieve prestaties
De Peugeot 508 PSE kreeg een bijzondere toevoeging mee; PSE staat namelijk voor Peugeot Sport Engineered. Het nieuwe platform belooft overweldigende prestaties; Peugeot gebruikt alle kennis op het gebied van plug-in hybride technologie om ongeëvenaard rijplezier te bieden. Met een systeemvermogen van 360 pk en een koppel van 520 Nm maakt hij dit meer dan waar. Peugeot gaf het model ook een herkenbaar sportief uiterlijk mee; de stoere iconische grille met zwevende lamellen en matzwart embleem verraden dat het gaat om een bijzondere auto. Mooie aerodynamische elementen, zijskirts en nieuwe 20 inch lichtmetalen velgen maken hem een indrukwekkende verschijning.


Sensationeel rijplezier
De Peugeot 508 PSE staat garant voor dynamisch rijplezier dankzij een uitgebalanceerd onderstel, geoptimaliseerde afstelling voor prestaties en krachtige remmen. Uiteraard geniet u ook van een hoogwaardig interieur met een sportieve uitstraling. Peugeot's i-Cockpit maakt autorijden een nog intensere ervaring. Zo kreeg de 508 PSE een nieuw 12,3 inch head-up instrumentenpaneel mee; deze biedt de benodigde rijinformatie zonder dat het ten koste gaat van de concentratie. Zo kunt u zich richten op de weg én het rijgenot.


Durft u het aan?
Durft u het aan om oog in oog te staan met Peugeot's nieuwe 508 PSE? U bent komende dinsdag 6 juli van harte welkom van 09.00 tot 18.00 uur. Broekhuis Peugeot is gevestigd aan de Wegtersweg 4 in Hengelo. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot