Afbeelding

Dé lingerie-speciaalzaak van het oosten stopt na 29 jaar

Algemeen

ENSCHEDE - Mooi en bovenal goed passend ondergoed voor élke vrouw. Dit is waar Mery van Beek zich de afgelopen 29 jaar voor ingezet heeft. Later dit jaar sluit zij haar winkel Big Beautiful Underwear. Tot het zover is kunnen de vele vaste klanten nog wel profiteren van mooie kortingen.

“Toen ik bijna 29 jaar geleden begon met de winkel was het aanbod ondergoed veel minder: zwart, wit en huidskleur en een beperkt aanbod maten.” Inmiddels is dit wel héél anders; er is voor elke vrouw ondermode te vinden die helemaal bij haar past. Van ingetogen kleuren tot juist uitbundig; van mooi dagelijks ondergoed tot een sprankelende, fleurige, zomerse bikini. Mooi ondergoed maakt je zelfverzekerd; je voelt je mooi en gaat stralen. Dit begint bij het juiste maatadvies dat Mery, Betty en Jolanda geven. “Meten is weten’ is onze bekende slogan - 90 procent van vrouwen draagt de verkeerde maat BH. Wanneer je na het meten de juiste maat hebt, zie je gelijk het verschil. Bij andere winkels slagen zij vaak niet; wij zeggen wel eens: ze komen huilend binnen en gaan lachend weer weg.” Big Beautiful Underwear levert alles van maat 65D tot 105M. Hierdoor is vaak de perfecte set samen te stellen.

Echte behoefte
Mery merkte dertig jaar geleden dat er een duidelijk gat in de markt was. Toen ze een keer met haar zus en moeder in London was kon ze in een winkel álles passen, alsof het haar lust en haar leven was. Hier in Twente was dit wel anders; veel winkels komen ook nu nog niet veel verder dan een standaard assortiment en gangbare maten. Big Beautiful Underwear levert een breed assortiment maten en stijlen. En wanneer iets niet op voorraad is, dan bestellen zij het gewoon. “We hebben nu vaak de dochters en kleindochters in de winkel van onze eerste klanten. Of je nu 12 of 70 bent, we helpen iedereen graag. Iedere vrouw is mooi met goed passend ondergoed.” De sluiting was een moeilijke keuze; ze kregen dan ook veel hartverwarmende reacties van klanten die hen echt gaan missen.

Kortingsactie
Wanneer de winkel precies sluit weten Mery en Betty zelf ook nog niet. Tot het zover is, loopt er een mooie kortingsoptie. Op veel items ontvangt men 20 tot zelfs 70 procent korting. Dit met uitzondering van de standaard collectie; deze wil men graag lang beschikbaar houden voor de vaste klanten.

Werken op afspraak
Big Beautiful Underwear werkt de komende tijd nog steeds uitsluitend op afspraak en zij houden vast aan de nodige coronamaatregelen. Zo krijgt iedere klant het goede advies wat zij gewend zijn en verloopt het bezoek veilig. De winkel heeft ook een tweetal ‘coronaproof’ paskamers ingericht. U bent op afspraak welkom aan de Noorderhagen 66C in Enschede. Op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Bel voor een afspraak met: 053-431 4649. Kijk op: www.bigbeautifulunderwear.nl