Afbeelding

OWSV Galathea viert ingetogen jubileum met familieweekend

Algemeen

ALMELO - Onderwatersportvereniging Galathea zal dit weekend weer een gezellig familieweekend houden. De vereniging kijkt terug op een uitdagende periode, waarbij helaas het 40-jarig jubileum niet echt gevierd kon worden.

Dankzij de verruimde coronamaatregelen is een familieweekend nu wel weer mogelijk; dit zal gehouden worden van deze vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli. Dit als aftrap om het duiken na corona weer zoveel als normaal te laten plaatsvinden.

Activiteiten
Op de vrijdagavond zal er een reportage/interview plaatsvinden voor het magazine DUIKEN voor het onderwerp Duikteam van de maand. Hiervoor is Galathea geselecteerd op basis van het aantal positieve reacties op social media via onder andere Facebook. De zaterdag en zondag zullen in het thema staan van plezier boven en onder het water voor iedereen met onder andere een snorkel puzzeltocht. Tevens zal er ook aandacht worden besteed aan de training en Specialisatie voor Redding.

Brede vereniging
OWSV Galathea zet in op een gezellige vereniging waar iedereen vanaf 11 jaar welkom is. Men kan er duiken, maar ze doen ook aan onderwaterhockey. Of je nu beginner bent of gevorderd duiker, Galathea heeft altijd iets te bieden. Zij hebben een eigen clubhuis waar activiteiten gehouden worden en na de trainingen genoten kan worden van de gezelligheid.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de activiteiten van OWSV Galathea op: www.galathea.nl