Afbeelding

Swift extra aantrekkelijk met 1.250 euro inruilvoordeel

De Suzuki Swift is tot en met 30 juni extra aantrekkelijk dankzij een aanvullend inruilvoordeel van maar liefst 1.250 euro.

Suzuki biedt hoe dan ook alle kopers al een zeer nette inruilprijs voor hun oude auto, maar hier doen zij momenteel nog een schepje bovenop. Wie een nieuwe Suzuki Swift aanschaft ontvangt namelijk 1.250 euro extra inruilvoordeel. Vraag naar de specifieke voorwaarden van deze inruilactie bij uw dealer.


Hoge betrouwbaarheid
De Suzuki Swift heeft een trouwe schare fans. Niet verrassend, want de naam staat synoniem voor een hoge betrouwbaarheid en een nog groter rijplezier. De Swift is tegenwoordig voorzien van een superzuinige 1.2 Dualjet motor met smart-hybrid technologie. Hij reageert snel en ligt perfect in de bochten dankzij het aangename platform. De Suzuki Swift is bovendien ruimer dan u denkt; een riante bagageruimte en veel binnenruimte maken hem tot een goede keuze in dit segment. De Suzuki Swift is uiteraard ook leverbaar met een CVT-automaat en als AllGrip-uitvoering voor zeker weggedrag onder uitdagende omstandigheden. Suzuki biedt sinds dit jaar ook maar liefst zes jaar garantie op alle nieuwe auto's. Zo bent u zeker van vele zorgeloze, aangename kilometers met uw nieuwe Suzuki Swift.


Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl.