Voorbereidingen Havenfestival

ALMELO - Almelo Events durft het aan en de voorbereidingen voor het Havenfestival zijn in gang gezet. In samenwerking met diverse Almelose horecaondernemers zal er een geweldig weekend plaats vinden.

Op 17 en 18 juli moet Almelo weer bruisen van activiteiten in, op en rond het water. Er zal veel muziek zijn en er zullen vele activiteiten plaatsvinden, ook activiteiten die nog niet eerder bij het Havenfestival te zien waren. De nodige vergunningen zijn inmiddels aangevraagd.


In de buitenlucht
Martin Kroeskop, de secretaris van Almelo Events, gaat er vanuit dat Almelo tijdens het Havenfestival weer vele oude jachten mag verwelkomen. Het festival gaat voor het grootste gedeelte om activiteiten die in de buitenlucht plaatsvinden. De nieuwe havenkom met het drijvende podium zou bijvoorbeeld in gebruik genomen kunnen worden. Er zijn heel veel ideeën en alle leden van Almelo Events staan te popelen om er uitvoer aan te geven. Of dit ook allemaal realiteit wordt valt nog te bezien. Alles valt of staat met de dan geldende maatregelen.